gabi-confCe poate fi mai bine pentru tine decât să faci parte din cea mai bună echipă de search marketing din România? Un singur lucru: să faci parte din cea mai bună echipă de search marketing și să lucrezi cu mine! Acum le poți avea pe amândouă, deoarece Conversion Marketing caută un Junior PPC Specialist.

Dacă vei fi ales, voi încerca să te învăț tot ce am aflat în mulți ani despre AdWords, Facebook Ads, LinkedIn Ads, retargeting, ad serving, RTB, CRO, Analytics, ecommerce și multe altele. În plus, vei avea ocazia să lucrezi chiar tu pe unele dintre cele mai mari conturi PPC din țară și nu numai. Vei crea și optimiza campanii, vei raporta către clienți și vei căuta mereu cele mai bune soluții pentru aceștia.

Ai șanse să lucrăm împreună dacă ai o experiență (cel puțin) minimă  în AdWords, te descurci în Excel, ești pasionat de comunicare online și ai o gândire analitică, orientată spre rezultate. Trebuie să fii o persoană organizată, meticuloasă și care nu se sperie de muncă sau de provocări.

Trimite-ne CV-ul și orice crezi că te face potrivit(ă) pentru acest job la contact@conversion.ro. Succes!

adwords cariera job SEM

  1. Banuiesc ca aceasta oportunitate se adreseaza doar celor care se afla in Bucuresti, nu si de la distanta prin Skype sau alte unelte online ? 🙂

Comments are closed.