„Din punct de vedere al aerodinamicii, bondarul nu ar trebui să poată zbura. Dar bondarul nu știe asta și zboară în continuare.” – Mary Kay Ash

Cam așa sunt și eu cu tot ce am făcut în viață și știu că sunt mulți la fel ca mine, ca bondarul mai sus amintit. Dar, din fericire această scriere nu este despre mine, ci despre ceea ce fac eu la Conectoo. Ceva super tare!

Sunt de formație istoric așa că nu se putea să nu vă iau cu mine undeva departe… departe… în secolul al VII-lea î.Hr. unde luptele corp la corp erau la loc de cinste. Vă duc în Grecia Antică, acolo unde comerțul, arta și războiul erau preocupările principale ale oamenilor din acea perioadă.

Exotic și misterios, mai dur decat boxul și luptele, dar și mai complex, Pangration-ul  a aparut în Grecia Antică pornit dintr-o necesitate: se simțea nevoia unei competiții totale. Acesta a fost inventat de doi dintre cei mai indrăgiți eroi greci, Heracles și Tezeu. Dat fiind că este un sistem de luptă complet – tehnici de proiectare, imobilizare, chei și control articular, tehnici de lovire cu brațele și picioarele -, practicanții lui aveau o deosebită pregătire fizică și psihică. Astfel, Pangrationul era folosit ca modalitate de antrenament pentru armatele grecești și a fost introdus ca disciplină la Jocurile Olimpice în anul 648 î.Hr. (sursa)

Anii de glorie ai Pangrationului au apus brusc în 393 d.Hr., când împăratul Theodosius l-a interzis la Jocurile Olimpice.

Da, știu, este uimitor… E adevarat că nici măcar nu ați auzit de Pangration?

Am făcut această introducere pentru că vreau ca toată lumea să poată vedea asemănările evidente dintre Pangration și…? Exact! Email Marketing.

Nu-i așa că sunt evidente? Cum nu?! Păi să vă explic:

Ca și Pangrationul, email marketingul reprezintă o soluție completă și foarte eficientă.

Te învață să lovești exact acolo unde îți dorești (email-urile tale ajung direct în Inbox-ul clientului), menținând controlul loviturii (tu decizi dacă vrei să fii artizanul campaniei tale sau vrei să te lași pe mâinile capabile ale echipei noastre de profesioniști).

Echilibrul dintre forța fizică și cea psihică este esențială. Luptătorul trebuie să se antreneze pentru a-și crește puterea corpului, dar nu uită niciodată să-și lucreze și puterea minții.

pangration

În email marketing este la fel. Partea fizică este reprezentată de platformă și de tot ce ține de evoluția ei din punct de vedere tehnic. Mintea din spatele platformei este a unei echipe de profesioniști care o dezvoltă și o îmbunătățește constant pentru a răspunde nevoilor clienților. Radu, Alice, Cătălin, Costin, Cristi și Andrei sunt eroii noștri din spatele Conectoo.

În Pangration, la început îți studiezi adversarul și testezi diverse tehnici, înainte de a porni atacul. Altfel, riști să fii prins descoperit. La fel facem și noi la Conectoo. Vladimir se ocupă de organizarea task-urilor și testarea fiecărui feature, asigurându-se că totul funcționează în parametri.

Fiecare luptător are în echipă un terapeut care îi cunoaște slăbiciunile și i le semnalează de la primul simptom. Normal că nu putea să ne lipseasca și nouă așa ceva! Alexandra este experta prietenoasă care răspunde solicitărilor clienților, oferindu-le sfaturi și soluții practice pentru a se bucura de toate beneficiile platformei Conectoo.

Puterea minții este antrenată continuu de echipa noastră de creație – Mihai, Alin și Ana vin constant cu provocări și idei noi de implementat.

Nu poți să faci performanță fără un antrenor bun. Cum pentru echipa de Pangration a României sensei Gheorghe Cojocaru face minuni cu fiecare dintre noi, tot așa și Eugen – Manager Conectoo – are grija să coordoneze activitatea, așa încât fiecare să-și rezolve treaba cu drag, bine și la timp.

Buuun… Avem luptătorul, programul de antrenament, technicianul și antrenorul. A mai ramas oare un loc liber în echipă? Care este rolul meu in Conectoo, vă întrebați?

Luptătorul poate să fie extraordinar, antrenorul emerit și tehnica imbatabilă. Dar fără să iasă din sală, să afle lumea despre el și să lupte cu alții, un luptător nu va putea face performanță, nu va afla niciodată cât de bun este cu adevărat.

Exact! Eu sunt promotorul, cea care-i organizează meciurile și-i face galerie, care crede cu adevarat în el. Eu sunt Sales.

Ca și în cazul Pangration, observ cum email marketing-ul încearcă să se impună pe piața românească. Văd cum în alte țări ambele sunt așezate la loc de cinste și tratate cum se cuvine, pe când la noi email marketing-ul abia de câțiva ani a început să-și facă simțită utilitatea în campaniile de comunicare online.

Când am intrat prima oară în sală nu mai auzisem de Pangration, dar m-a cucerit pe loc si i-am spus sensei-ului meu: “Eu asta vreau sa fac!“. La fel a fost și cu Conectoo. Dragoste la prima testare… pardon, vedere!

Nu trebuie să mă credeți pe cuvânt, va invit la sală să aflați ce puteți face cu un stil de luptă complex și complet. Iar în duelul campaniilor de marketing, vă veți convinge singuri de Conectoo că este într-adevăr un aliat puternic și indispensabil!

conectoo email marketing Pangration