Oriflame Countdown to Christmas a fost printre primele campanii dezvoltate de echipa noastră într-o aplicație Facebook pentru mai multe piețe din Europa simultan.

Aceasta a vizat creșterea awarness-ului și a încrederii clienților în produsele Oriflame și a rulat  în luna decembrie a anului trecut, timp de 3 săptămîni, în 12 țări.

oriflame countdown 1

Campania a pornit de la ideea că decembrie este luna emoțiilor, a regăsirii tradițiilor și a planurilor de viitor. Odată cu prima zi a lunii începe cursa Sărbătorilor: o avalanșă de trăiri intense, de nerabdare și goană nebună spre finalul anului, spre zilele de bucurie alături de familie și prieteni. Și întocmai ca un copil ce-l așteaptă pe Moș Crăciun, numărăm cu înfrigurare zilele până la sfârșitul de an.

Astfel s-a născut Aplicația de Facebook ‘Oriflame Countdown to Christmas’ (“3,2,1… Numărătoarea inversă a început”) prin care 12 țări europene au fost provocate să redescopere magia sărbătorilor de iarnă.

Timp de 3 săptămâni, fanii Oriflame din toate țările au fost invitați să scrie despre tradițiile de Crăciun preferate, look-ul ales pentru petrecerile de sărbători și rezoluția lor pentru noul an. În funcție de țăra de apartenență, fanii trebuiau să raspundă cu un text și o poză unor teme săptămânale, iar apoi să dea share pe Facebook și să adune cât mai multe like-uri de la prieteni. În plus, fiecare țară își putea alege preferații, votându-i pentru “instant win”. În fiecare săptămână au fost desemnați câștigătorii, cărora Oriflame le-a oferit premii constând în diverse produse cosmetice.

3 participate

Provocarea proiectului a fost să răspundem unei specificități locale printr-o comunicare universală, aplicabilă tuturor celor 12 piețe în care a rulat campania. Am regăsit în sărbătoarea de Advent emoția și nerabdarea așteptarii Crăciunului și Anului Nou, pe care le-am transpus împreună cu Oriflame într-un mesaj inspirațional și relevant, care evidențiază particularitățile țărilor, celebrând totodată legătura strânsă, comună acestora: magia sărbătorilor.

Campania a rulat pe Facebook  în  perioada 1-21 decembrie 2014, iar promovarea s-a făcut pe pagina Oriflame, precum și prin campanii săptămânale de Facebook Ads.

2 theme 3 layout

Mulțumim echipelor implicate în acest proiect!

din partea Oriflame: Adelina Toma – Senior Online & Social Media Specialist CE

din partea Conversion: Mihai Călușeriu – Creative Director, Alexandra Enea – Digital Media Planner, Eugen Potlog – Project Manager, Alice Manache – Web Developer 

Vrei să colaborăm pentru a crea împreună un proiect de succes? Contactează-ne!

Countdown to Christmas Facebook App oriflame

Comments are closed.