Anul acesta Profitshare – platforma de afiliere aflată sub umbrela Conversion Marketing – este partenerul principal al celui mai important eveniment regional de e-commerce din România – ecomTEAM.

Astfel, vă invităm să luaţi parte la conferinţe şi workshop-uri, întrucât veţi avea de învăţat de la specialişti din afiliere, PPC, SEO, analytics, e-mail marketing şi multe alte domenii importante pentru comerţul electronic.

Vom fi şi noi acolo în calitate de speakeri, reprezentaţi prin Claudiu Fărcaş – Profitshare Project Manager, Elena Dobre – Online Marketing Specialist şi Marius Pahomi – General Manager Conversion Marketing.

La ecomTEAM 2014 veţi avea parte de o agendă plină în cele două zile, care vă ofera acces la informaţii cheie din domeniu, dar şi oportunităţi multiple de networking.

Foarte mulţi dintre participanţii ultimei ediţii ecomTEAM au venit din Bucureşti până în Timişoara pentru a participa la cel mai important eveniment regional de comerţ electronic. Pentru a fi mai aproape de comunitatea de magazine online, furnizori şi specialişti în marketing, anul acesta am ales un alt loc, unul central din punct de vedere geografic. Astfel, am cautat un brand în care să se regăsească mai bine atât vechiul “ecomTEAM”, cât şi misiunea evenimentului: aceea de a creşte comunitatea de comerţ electronic din România. Claudiu Vrînceanu, redactorul-şef al cotidianului de business WALL-STREET, organizator ecomTEAM

Puteţi să citiţi mai multe despre ecomTEAM pe blogul Profitshare.

Au mai rămas două săptămâni până la eveniment, grăbiţi-vă să prindeţi un loc la ecomTEAM – intraţi în echipa profesioniştilor din e-commerce!

 

Conversion Marketing ecomTeam Profitshare