Precum am anunţat la începutul lunii mai, Conversion a achiziţionat platforma de email marketing Conectoo, extinzându-şi astfel serviciile de la PPC, Media Planning, SEO, Creaţie, Social Media sau Marketing Afiliat, incluzând şi Email Marketing-ul.

Ce înseamnă Conectoo?

Povestea Conectoo începe în 2008, o perioadă de descoperire a instrumentelor online, fiind una dintre primele platforme de trimitere de newslettere din România. Întâmplarea face ca primii clienţi Conectoo să fie şi cei mai mari publisheri online de la vremea respectivă, iar solicitările apărute chiar din primele zile de funcţionare să provoace o dezvoltare rapidă a platformei, atât la nivel de eficienţă la livrare, cât şi la nivel de funcţionalităţi.

Pe parcurs, Conectoo a devenit o aplicaţie web uşor de utilizat de către orice persoană dintr-o companie, portofoliul de clienţi fiind dezvoltat şi cuprinzând site-uri de anunţuri şi magazine online (Auto.ro, Autovit.ro, eMAG.bg, eMAG.hu, Plafar.ro, Centrofarm.ro, Nemira.ro), publicaţii online (evz.ro, capital.ro, libertatea.ro, viva.ro, elle.ro), companii din retail (Life Care, RTC), agenţii digitale (MRM, Navidoo), dar şi alţii.

De ce email marketing?

În primul rând, email-ul ne ajută să dezvoltăm un ecosistem digital mai eficient pentru clienţii noştri. Ştim deja că este un instrument care aduce rezultate, dar mai mult de atât, ne ajută să construim strategii de loializare. Pentru că o bază de date de abonaţi se construieşte prin permisiune cu formulare de abonare, comunicarea prin email poate fi foarte relevantă şi interactivă, iar asta ne ajută să dezvoltăm o relaţie pe termen lung cu abonaţii.

Cum te ajută Conectoo?

În primul rând, Conectoo te ajută să trimiţi gratuit email-uri către 500 de abonaţi, cu acces la toate funcţionalităţile aplicaţiei şi suportul echipei. Poţi importa uşor abonaţii tăi, un template HTML propriu, poţi face segmentări în baza de date şi să trimiţi rapid newslettere. Mai mult, poţi analiza rezultatele la un nivel detaliat, nu doar rate de deschidere, de click sau dezabonări, ci şi performanţa link-urilor din newsletter, zilelor şi orelor de trimitere sau a frecvenţei.

Dacă devine un instrument util, poţi importa baze de date şi mai mari cu un abonament lunar accesibil care îţi oferă trimiteri nelimitate, prin infrastructura tehnică scalabilă şi stabilă.

Pe site-ul Conectoo găseşti mai multe informaţii care sperăm să-ţi crească interesul pentru ce putem să oferim prin Conectoo. Odată cu alăturarea noastră la echipa Conversion, urmărim să aducem performanţele clienţilor noştri la un nivel superior.

Pentru alte detalii legate de serviciile Conversion, informaţii pentru business-ul tău şi sfaturi de la specialiştii noştri, contactează-ne.

conectoo Conversion Marketing email marketing servicii conversion