Am cunoscut-o pe Ana în urmă cu două săptămâni, la câteva zile după ce își lansase campania #checkinlajob #cechinfarajob.

Pe scurt, Ana (zisă și Gheorghe) își căuta job în social media. Cu orice preț! La fel și noi 🙂 Am făcut campania Black Friday la joburi, tot în speranța să găsim coleg(ă) nou(ă) până de sărbători. Nu de alta, dar avem atât de multe proiecte faine de făcut, încât echipa noastră e mereu în căutare de oameni buni!

Așa că am chemat-o pe Ana la o discuție. Campania ei ne atrăsese deja atenția, se prefigura o întălnire la fel de intrigantă 🙂

Ne-am înțeles din prima. Anei îi era frig dupa periplul prin agenții, noi am venit la fix cu cafeaua și atmosfera relaxată. Ce-am remarcat în cele 2 ore de discuții au fost ochii Anei, care-i sclipeau de fericire vorbind despre comunicare, social media, proiectele trecute și ambițiile viitoare. Avea un aer fresh, tineresc și vesel, în ciuda vremii de afară care era sumbră și rece. Avea genul ala de ‘wit & innocence’ care aduc sare și piper în conversație, care fac diferența dintre un om blazat și unul bazat. Pe el însuși și pe cei din jur, căci în orice domeniu ai lucra, ai nevoie și de un pic de direcție, sprijin, respect și recunoaștere din afară.

Dupa vizita prin sediu și cateva minute de interacțiune cu directorul de creație, ne-am hotărât: Ne place Ana, să-i dam și un brief 🙂

Zis și făcut.

checkinlajob

Ana ne-a trimis rezolvarea cu o zi mai devreme decât deadline-ul (semn bun, nu-i așa?). N-am deschis fișierele. Am vrut să păstrăm misterul, să ne lăsăm luați prin surprindere la următoarea întâlnire cu ea când noi jucam rol de clienți, în timp ce Ana își susținea prezentarea. Și… a meritat!

„Deci fata asta a muncit!”

Anei îi sclipeau iar ochii. Clipele alea au fost ale ei, și-a scos toți așii din mânecă, a dat totul pentru brief-ul ăla. Ne-a convins că e omul potrivit în cea mai tare echipă de performance marketing din România!

A doua zi avea oferta, iar astăzi este primul ei check-in la job @Conversion!

Cum a fost experiența asta pentru Ana? Citiți la ea pe blog 🙂

echipa job social media