Comunitatea locală de business așteaptă cu nerăbdare București Business Days 2014, cel mai mare eveniment de afaceri din România. Acesta va avea loc între 10-11 decembrie la Hotel Caro și va însuma 4 conferințe și 52 de seminarii și workshop-uri.

Conversion și Profitshare sunt parteneri ai evenimentului, unde speakerii noștri Mihai Călușeriu și Claudiu Fărcaș vor suscita atenția publicului cu insight-uri și studii de caz din zona de performance marketing.

Branding si poziționare pe piață

mishu

Online și Mobile Marketing

claudiu

Pe parcursul celor două zile, participanții vor putea alege dintre cei peste 150 de speakeri ce vor susține conferințe și workshop-uri de specialitate în zonele în care activează: antreprenoriat, inovație, educație financiară, leadership, management, cultura organizationala, branding și promovare online.

Peste  1000 de oameni de afaceri, antreprenori, manageri și tineri specialiști interesați de dezvoltarea business-urilor vor avea ocazia să afle părerile celor mai mai reprezentativi jucători din piață prin intermediul workshop-urilor tematice și al sesiunilor de networking local și înternațional.

Înscrie-te și tu la eveniment! Colaboratorii Profitshare benficiază de reducere la tichetele de acces, aceasta putând fi revendicata prin intermediul newsletterului.

Bucuresti Business Days Evenimente