Am fost și noi ca tot publicitarul în teambuilding. Unde? Păi s-a ținut secret până am ajuns acolo. Degeaba am făcut estimări, search-uri pe Google maps, research de locații pe la agențiile de turism… NIMIC. Cert e că după trei ore de călătorie, ne-am văzut instalați comod într-o pensiune șic cu vedere la munte, cu pajiște, chioșc, leagăne și miros de iarbă verde.

Prima zi a fost de acomodare. Am făcut treasure hunt pe coclaurii din împrejurimi, am sărit băltoace, ne-am ferit de ciulini, am căutat indicii și am potrivit cuvinte aducătoare de comori. Seara ne-am dat în stambă la un foc de tabără și o cântare la chitară. Ca-n bancul cu ursul și porcușorul isteric, ne-am adus chitările de-acasa 🙂

A doua zi a fost de aventură. Habar n-aveam ce-o să urmeze, doar că ar fi bine să ne luam geci impermeabile, bocanci și… costume de baie?! Ne-am trezit într-o câmpie, cu un râu mare și un pod luuung peste care treceam în șir indian să nu se rupă cu noi. Cu noi și un 4×4. Am avut noroc de vreme bună. Catamaranele au avut vânt la pupa, la fel și noi în canoe, lipiți de pagaie cu tot cu colegul de ambarcațiune. Am făcut pe Tarzan în tiroliană, ne-am imortalizat în niște selfie-uri… și înainte și după. Pe seară am încununat succesul zilei cu o sesiune de karaoke care a durat până la 4 dimineața.

A treia zi de expediție ne-a prins între zimbri și vulcani, dacă tot eram acolo… Apoi am revenit acasă, obosiți de drum și cu febră musculară. Iar acum ne trebuie și o vacanță 🙂

Adevărul e că ne-a prins bine ieșirea asta în decor. Noroc cu șefu’ că a insistat sa mergem, altfel noi rămâneam la birou.

Concluzia e că trebuie să rezolvăm cu frigiderul. La treij’ de inși câți ne-am strâns în ultimii doi ani, e nevoie de un frigider mare în care să încapă toate cutiile cu lapte pentru cafea.

agentie digitala conversion Conversion Marketing marius pahomi teambuilding