Printesa Urbana ne-a pregătit un video savuros despre momentul în care a aflat că este însărcinată. Eh, #pebune, e scurt drumul de la fericire la confuzie.

Dar hai să vedem mai jos de la ce a pornit totul:

A fost odată ca de fiecare dată când ne-am unit mințile creative, am căutat câteva insight-uri #pebune și am dat startul unei campanii pentru Surecheck România.

Când ele așteaptă rezultatul unui test de sarcină, există întotdeauna o mulțime de întrebări care le trec prin minte. Nu este vorba dacă sunt pregătite sau nu pentru un copil. Doar există întrebări. Și gânduri. Multe. Prea multe.

„Totul va fi bine. Sper. Este prea curând? Poate nu e. Aștept momentul de mult timp. Sunt pregătită? Cum o îi dau lui vestea? Ce se va întâmpla cu cariera mea? Putem face asta?”

Trăim într-o eră super digitalizată, în care ne place să gândim liber și avem curajul de a vorbi despre lucruri care erau considerate tabu-uri. Într-un fel, vrem să credem că tabuurile nu își mai au locul printre genrațiile cu mintea deschisă. Totuși, venirea unui copil e o veste copleșitoare pentru orice femeie. Iar asta nu o poate schimba nimeni, pentru că, pe bune, gândurile și grijile nu ne ocolesc deloc.

E timpul să vorbim despre asta #pebune.

Ce știm e că Surecheck poate da un răspuns sigur, oriunde, oricând. În doar câteva momente. Și mai știm că acele clipe sunt suficient de lungi pentru multe întrebări, dar suficient de scurte pentru un răspuns sigur.

De ce?
Au în jurul lor o comunitate de femei educate
Știu să vorbească deschis și cinstit despre subiectele pe care încă le considerăm tabu-uri.

Dana Rogoz ne-a explicat într-un super articol că vestea primei sarcini e un cocktail de emoții, intens și dificil de descris în cuvinte: http://www.danarogoz.com/despre-testul-de-sarcina-pebune/

De la Şi Blondele Gândesc ne-am ales cu o poveste funny, cu zâmbete și niște sentimente #pebune! Pentru că suntem femei și oricât de încrezătoare am fi, vestea unei sarcini e mereu surprinzătoare și plină de emoții care mai de care mai diverse.

Ce urmeaza?

Like și Follow paginii Surecheck România pentru a primi cu precizie toate interesanteniile pregătite!