Încă suntem la vârsta la care mulți dintre noi nu economisesc pentru vreo potențială urgență medicală. Gândurile ne zboară la călătorii, la escaladat vreun vârf montan cu aer curat sau la cât mai desele plimbări pe plajă. Totuși, vorba celor de la NN, responsabili cu training-ul: „Când ești sănătos, ești mult mai curajos cu planurile tale.”

Se pare că peste 50% dintre bucureșteni se confruntă cu probleme de tensiune;

1 din 4 români suferă de o boală cronică;

În București există o pondere mai mare a persoanelor care apelează la serviciile spitalelor private, față de provincie, unde puțin peste 50% se îndreaptă către sistemul de sănătate public.

E destulă agitație în viața noastră cotidiană pentru a ne mai face griji și pentru eventualele îmbolnăviri. Așadar, soluția ar putea fi reprezentată de o asigurare medicală de sănătate, adaptată în funcție de preferințele noastre. Cu o sumă lunară, primești servicii medicale de calitate, în spitale private, în funcție de afecțiunile pe care le prezinți.

Da, da, știm la ce vă gândiți: e foarte posibil să ne izbim de gândul că poate noi nu vom avea nevoie prea curând de o asigurare medicală, că vom fi ocoliți de îmbolnăviri, că suntem IN-VIN-CI-BI-LII. Și, atunci, de ce să mai cheltuim banii pe o asigurare când îi putem folosi, cu succes, în alte scopuri? Daaar, dacă stăm puțin și medităm, câte cheltuieli utile sau mai puțin utile avem în fiecare lună? Spargem banii pe haine, ieșiri, mâncare, pe diverse lucruri care, poate, ne satisfac doar pe moment.

Deci? Ce părere aveți? Da, da, și noi am fost puși puțin pe gânduri…