Toată piața așteaptă cu emoție Black Friday, evenimentul numarul 1 în comerțul online. Doar câteva zile ne mai despart de tableta sau telefonul visurilor, pentru care am răbdat cu lunile și teancul de bani stivuit frumos sub saltea.

Clienți, transportatori, producători, advertiseri, afiliați, toți stăm cu ochii pe calendar și gândul la 21 noiembrie, făcând liste de cumpărături, estimări de vânzări și strategii de vizitare a site-urilor înscrise în program.

Anul acesta, Profitshare a pregătit pentru afiliații săi cea mai tare campanie de Black Friday: Olimpiada Afiliaților Profitshare, cu valoare totală a premiilor de peste 13.000 lei!

Afiliatul care va reuși cea mai eficientă promovare Black Friday și va strânge cele mai multe conversii va obține titlul de medaliat cu AUR la Olimpiada Afiliaților Profitshare + o delegație pentru 2 persoane la Dubai! Mai mult, performerii de pe locurile 2 și 3 vor fi recompensați cu argint și bronz + premii în bani, iar restul clasaților în top 10 se vor bucura de recunoașterea pe care o merită și premii surpriză substanțiale.

Vrei să participi și tu la concurs și nu ești încă afiliat Profitshare? Creează-ți un cont acum și revendică-ți dreptul de a intra în competiție la Olimpiada Afiliaților Profitshare!

Mult succes și… conversiile fie cu voi!

Partenerul principal al campaniei este eMAG, alături de partenerii SomProductCautCeasLaRedoute și Flanco.

Black Friday Olimpiada Afiliatilor Profitshare