Designul, aplicat în orice mediu, are un scop destul de bine definit: să funcționeze și să încânte publicul.

În cadrul Digital Marketing Forum din acest an, am vorbit despre procesul din spatele deciziilor de design aplicat în cadrul website-ului BRD.ro.

Deși în ultimii ani discuțiile se poartă mult cu analytics în față, echipa noastră merge mai departe și caută situații reale: de la cele povestite la front-desk, alături de consultanți, până la problemele identificate de către echipele de management care au un overview mult mai clar asupra nevoilor BRD și a propriilor clienți.

Request-ul BRD de a construi un sediu digital a reprezentat o provocare frumoasă pentru noi și a determinat o colaborare continuă, apropiată, astfel încât soluția online de astăzi o privim ca pe o casă. Construită cu grijă, astfel încât să devină un mediu plăcut pentru toate target-urile considerate: persoane fizice, juridice, echipele BRD și top management.

Scopul a fost clar: să devină un spațiu în care toți cei menționați să găsească un răspuns la întrebările lor.

Cum am făcut acest lucru? Vedeți mai jos în prezentare.

Un lucru de reținut: o casă nu e niciodată complet terminată. Mereu apar idei sau nevoi noi – așadar vă încurajăm să lăsați spațiu pentru inovație fără teamă. Până la urmă, totul se testează iar soluțiile bune se găsesc mereu când ne așezăm toți la masă.

Echipa BRD România:

Adrian Enculescu – Digital Marketing Manager
Andra Mihai – Digital Marketing Executive

Echipa Conversion:

Creație:
Mihai Călușeriu – Creative Director
Silviana Toader – Art Director
Claudiu Simionescu – Graphic Design
Andra Cărbunaru – Copywriter

Development:
Cristian Iosub – Project Manager
Eugen Potlog – Project Manager
Marian Mîrzacu – Web Developer
Cornel Ghinea – Web Developer