Conversion și Profitshare te invită la prima ediție TeCOMM la București, eveniment ce se va desfășura între 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza.

În cele două zile de dezbateri, peste 50 de speakeri, antreprenori de succes și specialiști cu o vastă experiență în comerțul online din UK, Germania, Rusia, Olanda, Cehia și Romania, vor aduce în atenție cele mai noi tendințe în e-commerce, soluții practice și idei inovative pentru afacerile online.

Evenimentul va reuni peste 400 de participanți care, pe lânga dezbaterile informative și workshop-urile interactive, se vor bucura de excelente oportunități de networking.

I-am-speaking-Tecomm - eugen potlog

Ce vei afla la TeCOMM?

Prima zi de conferință este dedicată dezbaterilor și prezentărilor, iar în paralel va avea loc  RoMagento   un eveniment dedicat dezvoltatorilor de magazine online care folosesc platforma Magento. Scopul acestei conferințe este de a facilita întâlnirea dezvoltatorilor cu furnizorii și a afla cele mai recente insight-uri pe acest segment.

A doua a zi a evenimentului, este dedicată workshop-urilor și studiilor de caz, 12 seminarii în 2 săli paralele pentru cei interesați de SEO, optimization, CRO, analytics, conversii, logistica & trademark și alte 6 workshopuri dedicate specialiștilor  în marketing digital în cadrul MarkDay.

Workshop de email marketing

Printre speakerii invitați se află și EUGEN POTLOG (Manager Conectoo), care va susține, în a doua zi de conferință, workshop-ul cu tema Tips and tricks for an engaging email marketing strategy.

Vei învăța cum să planifici o strategie de email marketing eficientă utilizând tehnici de creştere organică a numărului de abonaţi, segmentarea audienţei şi trimiterea unor mesaje relevante în cadrul campaniilor promoţionale. De asemenea, vei afla cum să foloseşti Marketing Automation pentru a trimite email-uri automate către clienţi, pe baza comportamentului lor pe site.

Intră ACUM pe blogul Conectoo și vezi cum poți câştiga o invitaţie GRATIS la eveniment.

Ne vedem acolo!

conectoo email marketing marketing automation TeCOMM