Conversion, compania care deține platformele Conectoo (leader de piață în e-mail marketing) și Profitshare (leader de piață în marketing afiliat), a fost desemnată de către publicația Forbes ca fiind cea mai mare agenție de digital marketing din România după cifra de afaceri din 2014.

Conversion a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 5.945.116 euro în 2014 și un profit net de 535.345 euro. Cifra de afaceri cumulată a celor 36 agenții monitorizată de către Forbes a fost de 23.381.819 euro. Conversion oferă pentru cei peste 200 clienți ai săi servicii complete de digital marketing (media planning & buying, PPC / SEO, marketing afiliat, e-mail marketing, web & mobile development), iar începând cu 2015 a inclus în ofertă și serviciile de marketing offline (radio, TV, OOH).

Printre clienții Conversion fac parte companii precum eMAG, Flanco, Oriflame, Banca Transilvania, OLX și Autovit. În prezent agenția numară peste 45 de specialiști în marketing, designeri și ingineri care dezvoltă prin intermediul noilor tehnologii cele mai bune soluții de performance marketing din Europa Centrală și de Est.

Mulțumim tuturor clienților și partenerilor pentru încrederea acordată!