Conversion este și anul acesta partener al evenimentului Digital Marketing Forum ce va fi găzduit de Crowne Plaza între 26 și 27 februrarie 2015.

Prima zi de conferință reunește nume sonore din piața locală și internațională, care vor prezenta cele mai noi tendințe la nivel mondial în materie de strategii de comunicare și instrumente de marketing online ce au ca scop creșterea numărului de conversii prin optimizarea bugetului de promovare.

Printre specialiștii invitați se numără și Claudiu Fărcaș (Manager Profitshare), care va susține în cadrul secțiunii Online Marketing Strategies o conferință cu tema Affiliate Marketing: New Opportunity for Big Brands, adresată în special jucătorilor importanți din e-commerce și brandurilor puternice care doresc să-și maximizeze rezultatele de vânzări printr-o metodă creativă și eficientă de promovare online: marketingul afiliat.

CLAUDIU-FARCAS - see me

În cadrul sesiunii Performance Marketing Track din a doua parte a primei zile de conferință, Eugen Potlog (Manager Conectoova susține un workshop cu tema Introduction to E-mail Marketing Automation, în care va ridica atenția asupra eficienței unuia dintre cele mai puternice canale de promovare digitală: e-mail marketingul.
 EUGEN-POTLOG_2

De menționat că prima zi a evenimentului include două conferințe și trei seminarii despre noile idei și instrumente de masurare a eficienței campaniilor online, tactici pentru construirea unei strategii de marketing digital și analize avansate despre gestionarea corectă a platformelor web 2.0., în timp ce a doua zi este dedicată trainingului intensiv de Digital Marketing: Inovare si insight-uri pentru dezvoltarea unei afaceri.

Vă așteptăm la Conferința Digital Marketing Forum 2015, încă mai aveți timp să vă înscrieți. Mai multe detalii despre programul complet al speakerilor găsiți pe site-ul evenimentului.

afiliere Digital Marketing Forum 2015 email marketing Evenimente