SF

Oricine s-a ocupat vreodată de Noaptea Agențiilor știe că evenimentul este un motiv numai bun de pus în practică orice idee trăznită în materie de organizare.

Cum?! Să instalăm în meeting room un Liquid Galaxy și să aducem lumea la party cu limuzina? Desigur!

Ansamblul Cosmic Astrotovărășia a fost despre noi ca echipă. 

Devoratori de virtual, mai ceva ca-n jocurile video, ne schimbăm ritmul de viață cu ușurință, jonglând tenace cu cele două lumi: offline & digital. Science & Fiction.

Evenimentul a avut multe activări engaging, care au vorbit despre pasiunile, încercările și fanteziile aventurierilor noștri intergalactici, a căror misiune zilnică este cucerirea necunoscutului. Iar în spațiul nostru cosmic, orice este posibil!

limmo 1

Două space shuttles  au transportat vizitatorii în Baza Stelară Conversion la viteză warp. De, ne plac viteza și motoarele!

Simultan, o limuzină ca-n filme, echipată cu șampanie, chauffeur dichisit și un MC dibaci într-ale entertainmentului, a fost vedeta serii, spre deliciul fericiților câștigători ai turului. Asta pentru că uneori viața merită gustată la relanti.

acting

Trupa de actori profesioniști a interpretat scene celebre din Star Wars, implicându-ne și pe noi în joc prin momente de dans și improvizație. Cam așa și-n munca de agenție…

makeup

 În studio-ul de make-up de film SF am experimentat pe propria piele cum e să fii alien. La drept vorbind, și online-ul pare de multe ori de pe altă planetă…

liquidgalaxy

Un Liquid Galaxy a făcut pe vedeta, plimbându-ne virtual pe tot Globul, din adâncul mării până dincolo de stratosferă. Pentru că, din fericire, lumea înca este mai mare decît noi!

visitors 1

La photo corner am trecut de la tradiționalul selfie la memorabilul usie, cu ajutorul unui fotograf profesionist, venit la fața locului cu tot cu amplificatoare de lumină și obiectiv performant. Ce-ar fi un party fără poze? Doar un zvon 🙂

Picture1

gangs

Masă și dans! Am avut de la bezele și biscuiți în formă de rachetă, până la brioșe și hotdog (să nu uităm de Laika).

După ospăț, ne-am tratat cu beri și cocktail-uri amețitoare, fiecare după bunul gust. Ce-a urmat după, doar ne putem imagina, că de adus aminte… mai greu 🙂

green

passions

Muzica! Să nu uităm de muzică. În spațiul nostru astrotovărășesc au răsunat metale, techno-punk, track-uri cerute de public, precum și șlagăre din tinerețe – N&D, Ace of Base… oh, guilty pleasures!

drawings

Și, cum pentru orice party reușit e bine ca numărul invitaților să depășească pe cel al organizatorilor, ne-am bucurat de o prezență direct proporțională cu nivelul nostru de entuziasm. Bloggeri, jurnaliști, colegi din piață (da, chiar si de la concurență :)), clienți, pasionați de online sau pur și simplu curioși din diverse domenii de activitate – fashion, arhitectură, banking, turism. Am făcut schimb de experiențe și de cărți de vizită, că doar n-ajungi în fiecare zi să dai mâna cu un Avatar sau Trill în agenție. Unii chiar au ținut să ne lase mesaje pe tablă.

teamcool

Petrecerea a durat până după 2 noaptea, mulți invitați luând direcția Beraria H unde au continuat petrecerea și au mai și băut gratis în baza voucherului de la noi.

Tot la plecare, invitatele noastre au primit câte un goodie bag cu produse cosmetice, în caz că vor să reia makeover-ul extraterestru și a doua zi 🙂

Și… gata cu distracția de Noaptea Agențiilor!

Daaaaaaaar, nu încheiem înainte de a mulțumi partenerilor noștri eMAG, Google, Oriflame și Berăria H pentru încrederea în show-ul nostru din altă sferă! Și colaboratorilor care au făcut tot acest SF… posibil: Compania de teatru OKaua, Andreea Nixe Make-up Artist, Mircea Netea Photography, Glaze – Custom-made Cakes & Cookies.

De asemenea, mulțumim The Institute pentru inițiativă și partenerilor Grolsch, Distinct și IQads pentru sprijinul și promovarea de care s-a bucurat Noaptea Agențiilor și in acest an.

Și, desigur, mulțumiri insomniacilor (publicitari sau nu) care ne-au vizitat și s-au distrat alături de echipa noastră de mad scientists 🙂

Aventura fie cu voi și… să ne revedem cu bine în 2016!

Conversion-NA-volumul-15-orizontal

#astrotovarasia Noaptea agentiilor