Zilele trecute a avut loc prima ediție TeCOMM la București, eveniment în parteneriat cu Profitshare și la care Conversion a participat ca speaker la secțiunea de email marketing.

Dacă în prima zi de conferință ne-am bucurat de câteva prezentări excelente din partea unor vorbitori locali (Lucia Ciucă – eMAG) și internaționali (Maciej Wyszynski – Sociomantic Labs,  Ralf Haberich – WebTrakk, Martin Newman – Practicology), cea de-a doua zi a fost rezervată workshop-urilor și studiilor de caz pentru cei interesați de digital marketing, SEO, optimizare, CRO, analytics, conversii, logistica & trademark.

Colegul nostru Eugen Potlog (Manager Conectoo) a ținut un seminar interactiv despre Marketing Automation – Tips and tricks for an engaging email marketing strategy sau cum să planifici o strategie de email marketing eficientă utilizând tehnici de creştere organică a numărului de abonaţi, segmentarea audienţei şi trimiterea unor mesaje relevante în cadrul campaniilor promoţionale.

Echipa noastră prezentă la eveniment a transmis pe pagina de Facebook cele mai relevante concluzii ale fiecărei zile.

În ultima zi a evenimentului, am rugat câțiva participanți să ne transmită un gând personal legat de acesta – ce le-a plăcut, câteva sfaturi, idei noi cu care se întorc acasă. Am intitulat materialul Oamenii de la TeCOMM.

Claudia

Mi-a plăcut că publicul a fost foarte activ, că s-au pus multe întrebări și sper că am atins multe puncte de interes în workshop-ul „Trademark Challenges in eCommerce”.

Claudia Jelea (IP Boutique) – avocat și speaker invitat, TeCOMM

AnaMaria

Am venit la TeCOMM să descopăr tehnicile de promovare online a produselor handmade pe care le comercializez. Totuși, vreau să rămân fidelă firii mele, nu-mi  place promovarea agresivă. Sunt la început de drum cu proiectul meu, dar am aflat de la speakeri cum să duc mai departe pasiunea mea pentru lucrurile făcute cu suflet și să valorific câteva canale mai accesibile pe nișa mea. Prin email marketing și social media.

Ana Maria, deținătoarea unui  magazin online de bijuterii și accesorii handmade

Andreea

Workshop-urile au fost potrivite pentru mine și pentru ceea ce fac. Cred că o să pot aplica și în viitor cele aflate aici.

Andreea, reprezentant al unei companii de consultanță în Marketing Automation

Cristian

La TeCOMM am găsit răspunsul la o serie de întrebari si nelămuriri în privința strategiilor de e-mail marketing. În mod sigur următorii pași pe care îi vom face vor fi spre segmentarea și personalizarea newsletter-ului și AB testing.

Cristian, reprezentant al unei companii de Travel

Livia

Pentru mine, tot ce am aflat aici este util fiind la început de drum. Mi-a deschis mintea spre ceea ce mă așteaptă.

Livia, deținătoare a unui portal de servicii de consultanță

Dragos Ekart - Programator Python mic

TeCOMM m-a ajutat pentru când îmi voi deschide magazinul online. Acesta a fost și motivul pentru care am venit aici.

Dragos, programator

Alina

TeCOMM mi-a deschis ușa către universul de ecommerce și m-a pus pe gânduri în ceea ce privește vânzarea serviciilor noastre în mediul online.

Alina, trainer de comunicare în business

Mirela

 Mi-au plăcut studiile de caz prezentate. Îmi vor fi utile, mai ales că luna următoare lansăm un nou magazin online. Felicitări speakerilor și organizatorilor.

Mirela, reprezentant al unei firme de retail Home & Deco

Laura

TeCOMM este una dintre cele mai interesante ocazii de networking pentru toți cei care au deja, sau aspiră să aibă, o carieră legată de comerțul online. Anul acesta mi-au plăcut foarte mult expozanții.

Laura, fondator al unui magazin online cu produse de gradinărit

Doina

Ne-a surprins plăcut faptul că sunt din ce în ce mai multe fețe noi și idei fresh care apar în ecommerce. Prezența la conferință ne-a făcut să fim mândri că suntem parte din fenomen.

Doina, reprezentant al unei companii dezvoltatoare de magazine online

Mulțumim Libero Events pentru invitație și organizarea TeCOMM la București, precum și tuturor participanților care ne-au vizitat la stand ori au participat la workshop-ul de email marketing.

Ne revedem curând!

email marketing Evenimente TeCOMM

Comments are closed.