Marius-Pahomi (poza mica)

Marius Pahomi, Founder & CEO Conversion

„Conversion este o agenție de performance marketing ce oferă servicii cu adevarat integrate, de la media, creație, dezvoltare web și mobile, social media, până la e-mail marketing (Conectoo) și afiliere (Profitshare). În mod cert suntem cea mai mare agenție digitală din România.

În 2014 am înregistrat o cifră de afaceri de 6.1 milioane de euro, ceea ce înseamnă că business-ul nostru a avut o creștere de 100% față de anul anterior. Investițiile în publicitate online realizate prin intermediul nostru de către clienți au depășit în 2014 valoarea de 8.5 milioane de euro, dacă includem și sumele facturate acestora direct de Google și Facebook.

Sunt încrezator că 2015 va fi anul în care din ce în ce mai multe business-uri vor începe să vândă online și vor fi direct interesate să găsească cele mai eficiente mijloace de promovare digitală. Un mare avantaj al sistemului de afiliere este că bugetul investit e direct corelat cu rezultatele. Practic nu platesti pentru expunere, ci pentru vanzari (conversii).”

Citiți aici întregul material.