Imediat după ce s-au întors de la Affiliate Summer School, colegii noștri de la Profitshare au și pus la cale o nouă experiență antrenantă și distractivă pentru prietenii din rețeaua de afiliați. Luând forma unui festival, Summer Fest este, de fapt, un concurs cu reguli simple: cu cât participi la mai multe activități și mergi la cât mai multe concerte, cu atât aduni mai multe jetoane pe care noi le transformăm în premii. Ingenios, nu?

 

În cele 5 săptămâni de festival programul se anunță foarte încărcat:

Săptămâna 1 – Electro Stage, promovează advertiserii din categoriile de Retail și IT&C.

Săptămâna 2 –  Zona X-treme, promovează advertiserii din categoriile Hobby&Timp Liber, Auto&Moto sau Sport.

Săptămâna 3 –  Style Area, promovează categoriile Fashion, Îngrijire Personală&Cosmetice, Cadouri&Flori și Ceasuri&Bijuterii.

Săptămâna 4 –  Lead Arena, se primește 1 jeton pentru fiecare lead aprobat.

Săptămâna 5 –  Chill Zone, promovează categoriile Alimente, Băuturi și Produse Naturale, Copii și Jucării, Cărți, Muzică & Filme, Home&Deco.

 

Pe lângă distracție, afiliații pot să câștige și o mulțime de premii tentante în fiecare etapă a competiției – trei premii spectaculoase pentru cele mai bune rezultate din concurs și premii speciale (Best Content, pentru cele mai multe conversii obținute prin intrermediul unui blog și Best Necomer, adresat afiliaților cu mai puțin de 6 luni în rețea).

Surpiza vine de la SHOP, un element nou introdus în campaniile pentru afiliați. Orice afiliat care a realizat conversii în cadrul festivalului și a acumulat puncte în concurs, poate să intre în secțiunea SHOP și să își convertească punctele în suveniruri de festival (căni, șepci, tricouri, sacoșe, powerbanks, boxe portabile). Astfel, toți afiliații se aleg cu premii.

 

Așa cum e lesne de observat, e greu să stai acasă când sunt atât de multe tentații. De la prima privire atenția îți e furată de roata mare din centrul distracție, atât de frumos reprezentată grafic, magazinele cu bunătăți și accesorii, caruselul, scena de pe care parcă auzi ce se cântă.

E minunat să faci parte dintr-o echipă creativă, care construiește proiecte atât de frumoase!

Pornim spre festival?

 

Echipa din spatele scenei: Claudiu Fărcaș, Bianca Tat, Claudiu Simionescu, Dana Ciobanu.

 

conversion festivalul conversiilor Profitshare profitshare summer fest summer fest