Conversion și Banca Transilvania își unesc forțele să te trimită la evenimentul muzical numărul unu al anului: concertul lui Robbie Williams!

Sponsor al evenimentului, Banca Transilvania a dorit ca pe lângă experiența de neuitat la concert, să ofere fanilor săi șansa dialogului direct cu Robbie și posibilitatea de a câștiga invitații duble la eveniment.

Astfel s-a născut aplicația de Facebook Concurs Robbie Williams de la BT, prin care publicul este invitat să-i transmită lui Robbie un mesaj vizual înainte de concertul de la București din 17 iulie.

Mihai Călușeriu – Creative Director, Conversion: Ne-am bucurat de avantajul de a cunoaște foarte bine aspectele tehnice ale dezvoltării de aplicații Facebook, dar și nevoile de comunicare ale Băncii Transilvania. Acest lucru a făcut ca dezvoltarea conceptului, propunerea de design și implementarea să se facă fluid, ambele echipe colaborând ușor și fructificând experiențele împreună avute anterior. Acest lucru a dus la finalizarea proiectului cu bine și la termen, acesta obținând și validarea echipei de promovare a lui Robbie Williams.”

Mecanismul aplicației este unul simplu: fanii urcă poze-mesaj către Robbie, acestea putând fi votate sau împărtășite altora, creând astfel o comunitate în jurul artistului și a concertului său din România. În acest fel, dimensiunea evenimentului trece dincolo de granițele fizice ale țării noastre, generând o bază de date imensă de imagini care promovează spiritul nostru tineresc și aventurier, arhivă ce va aminti de momentul magic pregătit pentru 17 iulie și toate emoțiile simțite de fanii români în lunile de dinaintea concertului.

Mesaje participanti concurs RW pe FB

Hey, Robbie! Let us entertain you!