Conversia fie cu voi (Happy Star Wars Day)

blog-conversion

“Hello. I don’t believe we have been introduced. R2-D2? A pleasure to meet you. I am C-3PO, Human-Cyborg Relations.”

Obi-Wan Kenobi, Printesa Leia, Han Solo, Luke Skywalker, C-3PO, R2D2, Chewbacca, Darth Vader sunt eroi cu care si noi am crescut si pe care-i mai redescoperim din cand in cand – motiv sa fim alaturi de toti fanii universului Star Wars pentru a saluta ziua in care se sarbatoreste acest fenomen.

May the fourth be with you este celebra fraza care a dat tonul evenimentelor, astfel ca am adaptat si noi mesajul intr-o romaneasca stelara:

conversion

Poti descarca acest wallpaper de aici.

Si, ca un fel de trivia, suntem curiosi cine stie de la ce vine numele lui R2D2, poate cel mai indragit personaj si cel care alaturi de C-3PO apare in toate episoadele din saga? Asteptam raspunsurile la posta redactiei Conversion, prin formularul de mai jos 🙂

The following two tabs change content below.

Mishu

Creative Director at Conversion Marketing
Mihai Caluseriu este Creative Director in echipa de creatie a companiei Conversion si a vazut primele brief-uri de agentie in 2004, pentru Connex si Coca-Cola. In viata de dupa birou trage fotografii supra-realiste, ridica praful de pe lampile de 50w pe riffuri alternative si se da cu un Ducati Monster custom, cum altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *