Cine este Alice?
Este acea adolescentă mai curioasă din fire. Mai visătoare. Pornită să scoată scântei din orice idee.

Girls in STEM – este un eveniment creat de Microsoft cu scopul de a încuraja adolescentele să urmeze o carieră în sfera științifică, tehnologie, inginerie, matematică – la care participă aproape 200 de fete din 22 de țări Europene, susținut la Atena. Pentru această ediție pilot tema o reprezintă Inteligența Artificială, pentru care echipe din fiecare țară s-au inscris fiecare cu câte un proiect, la indrumarea profesorilor din școli.

O campanie meșteșugită la Conversion

Fie ca ne uităm la metropolele Europei, fie la orașele de provincie – tendința este mereu aceeași: se construiește cât mai mult pe verticală, locurile de joacă rezidențiale rămân doar amintiri din filmele vechi, pentru tineri socializarea înseamnă din ce în ce mai mult tehnologie și din ce în ce mai puțin timp petrecut în aer liber.

Alice imaginată de noi reușește să își construiască cu propria imaginație și propriile mâini un colț de natură din elemente sintetice, care să o înconjoare la etajul 11 al turnului său de fildeș. O natură interactivă, dar care poate avea și propria inteligență? Află impreună cu Alice care este momentul în care natura artificială începe să comunice și să raspundă la emoții.

Urmărește pagina evenimentului – Microsoft A.I. Bootcamp